Nem kell megerősítened semmit, csak olvasnod…
humans building what the robots cannot.
Hello,
Home office hírlevél
böngészőben nézem meg
Hoztunk olvasnivalót, játékot, tanuláshoz anyagot, szórakoztató tartalmat, hogy a percek gyorsabban teljenek otthonodban.

Rögtön próbáld is ki ezt! A mobilodon Google-ben keress rá egy állat nevére, majd tappolj a „Megtekintés 3D-ben/View in 3D” gombra. Előhozza a kamerád, és AR segítségével elhelyezheted az állatot a szobádban. A következő állatokkal működik (némelyik csak angol nyelven): oroszlán, tigris, cápa, sün, kacsa, pingvin, farkas, kecske, kígyó, medve, sas, krokodil, ló, teknős, macska, és polip.

Segíts nekünk! Mondd el a véleményed a hírlevélről!
Egyébként pedig kitartás és jó böngészést!
A hónap idézete
Ha csak egyetlen megoldást látsz a problémára, akkor még nem érted igazán a problémát.
– John Maeda
twitteren megosztom
Blog
Építs hagyományt és műveljük meg kertjeinket!
Építs hagyományt és műveljük meg kertjeinket!
Hogy én mennyire csapkodtam kötelezőként Voltaire Candide-ját. Tán még arra is vetemedtem, hogy hangosan hülyézzem a címszereplőt infantilizmusa és naivitása miatt. Tényleg elveszted Eldorádó kincseit?! Te barom!
Elolvasom a teljes posztot
A UX kutatás haszna – esettanulmány
A UX kutatás haszna – esettanulmány
„20 embert megkérdeztek? Á, az nem ér semmit…”, „Minek beszéltek felhasználókkal? Ismerjük őket, felesleges pénzkidobás.”, „Amúgy meg van piackutatásunk is, pontosan tudjuk mi kell nekik.” és hasonló kijelentések hangzanak el számtalanszor. Az egyik legnagyobb hazai székhelyű pénzintézet projektjén keresztül mutatom be, hogy a fenti mondatok nagyon is tévesek.
Elolvasom a teljes posztot
Mindenféle
Anyát most mobilon ölelheted átÉtelek: normális emberek vs. designerekHome officeVárakozás…
App ajánló
Monument Valley 2
Monument Valley 2
A kedvenc cégem (ustwo) és annak zseniális játéka a Monument Valley 2, most ingyenesen letölthető iOS-re és Androidra egyaránt! Az atmoszféra, az Escheri világ lenyűgöző, garantáltan rá fogsz csúszni, és utána azonnal az első részét is beszerzed majd. Ha nem ismered, nem kérdés, hogy letöltsd és játssz vele!
Letöltöm Google Play-ről
Letöltöm Apple Store-ból
Megnézem a website-ot
kolboid ajánlásával
Math Solver
Math Solver
Ez a magyarul is „beszélő” app segít a matematika tanulásban, olyan zseniális funkcióval az egyébként komoly számológépet kiegészítve, mint a lefotózod a papírra írt egyenletet, amit értelmez az app, és lépésenként mutatva megold. Ha tanuló gyermeked van, akkor mutasd meg neki.
Letöltöm Google Play-ről
Letöltöm Apple Store-ból
Megnézem a website-ot
kolboid ajánlásával
Tool ajánló
Bitvise SSH Client
Bitvise SSH Client
Ha már unod a putty SSH klienst Windows alatt, és valami mást szeretnél: profil alapú konfig, beépített SFTP kliens, tunnel és még sok minden más…
Megnézem, használom
darwin ajánlásával
Projektek manapság :(
Önfejlesztés
Unity Learn
Unity Learn
Most 3 hónapig ingyenesen tanulhatsz játékfejlesztést a Unity motorral. Megismerheted a motor képességeit a különböző tutoriálok segítségével. Természetesen az oktatóanyagok angol nyelvűek. A tanulás elkezdéséhez egy Unity ID-t kell regisztrálnod. Jó tanulást!
Megnézem, tanulok
Ádám ajánlásával
A világ legértékesebb márkái 2020 elején.
Pro tipp
Chrome DevTools-ban nyomd meg CTRL/CMD+SHIFT+P billentyűkombinációt, majd a Command Menu mezőbe írd be: „screenshot”, és a megjelenő opciókból választva készíts képernyőképet a kívánt módon.
twitteren megosztom