Nem kell megerősítened semmit, csak olvasnod…
humans building what the robots cannot.
Hello,
2020. évzáró hírlevél
böngészőben nézem meg
Mély nyomot hagy a 2020 a történelemben, viszont jövőre soha nem látott gazdasági bővülést prognosztizálnak. Úgy legyen. Mi nem panaszkodunk, szerencsés szektorban tevékenykedünk, erős évet zárunk. Köszönjük az ügyfeleinknek, partnereinknek, az fpseseknek. Összeállítottunk egy anyagot, hogy a szünetben legyen mit böngészned. Kitartás, most már mindenkire jó világ jön!

Segíts nekünk! Mondd el a véleményed a hírlevélről!
A hónap idézete
Ha nem érzed magad biztonságban, nem lehetsz sebezhető, nem beszélhetsz a küzdelmedről, nem kérhetsz segítséget a társadtól, akkor nem csapatban dolgozol.
– Braden Kowitz
twitteren megosztom
Blog
Gondolatok kezdő tervező önmagamnak…
Gondolatok kezdő tervező önmagamnak…
Az évek alatt, amióta tervezőként dolgozom, sokféle projektben vettem részt, számos emberrel találkoztam, jónéhány módszertant megismertem és számtalan problémával szembesültem. Időközben megfogalmazódott, tudatosult bennem néhány olyan…
Elolvasom a teljes posztot
Csapat és együttműködés
Csapat és együttműködés
Jópár stratégiát kipróbáltam már, hogy minél hatékonyabban működjön egy csapat. A „fogjunk össze együtt erősebbek vagyunk, mint egymagunkban” evidensnek tűnik, de nem olyan egyszerű, mint ahogy hangzik…
Elolvasom a teljes posztot
Mindenféle
Kim Gidok emlékére és film plakátok instájaGuide to motion designMacskásoknak :)A nagy LEGO hullám
Tool ajánló
Photopea
Photopea
Ha számodra az adatvédelem fontos, illetve nem akarod megvenni, előfizetni a Photoshopot és egy működő fotó szerkesztőre van szükséged, ami helyben dolgozik a képeken és nem tölti fel a képeket a felhőbe. Nos, akkor ez az eszköz a tiéd.
Megnézem, használom
kolboid ajánlásával
Dimensions
Dimensions
Hasznos, vicces és szép szájt, ahol olyan fontos dolgok méreteit böngészheted, mint a Hällviken konyhapult, a triceratopsz, vagy Jennifer Lawrence.
Megnézem, használom
Ildi ajánlásával
Modfy
Modfy
Ha a fenti böngészőben helyben működő fotószerkesztő felkeltette a kíváncsiságod, akkor ez az eszköz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik csak épp videók szerkesztésére szolgál.
Megnézem, használom
kolboid ajánlásával
Projektek manapság :(
Önfejlesztés
Super Thinking
Super Thinking
Ez a 2019-ben megjelent könyv arra vállalkozott, hogy összegyűjti és rendszerezi az emberiség által kreált hasznos mentális modelleket. Ezek a modellek segítik a gondolkodást, és a modellek születésétől eltérő területeken is alkalmazhatók. Rengeteget lehet tanulni a könyvből, néhol száraz olvasmány, de mindenképpen megéri.
Megveszem, olvasok
kolboid ajánlásával
2020 Design Tools Survey
Pro tipp
Nem kell úgy tenned, mintha mindent tudnál, és nem kell, hogy mindenre legyen válaszod. Teljesen rendben van, ha vállalod, hogy nem tudod. Az izgalom a válaszok keresésében rejlik. – Richard Feynman
twitteren megosztom